top of page
Легендарна OAKED подлога за хранење во облик на коска (18" X 30")

Легендарна OAKED подлога за хранење во облик на коска (18" X 30")

$63.75Price
Оваа душек за хранење миленичиња се одликува со испечатено лице од микрофибер и заден дел од нелизгачки полиестер. Овие абсорбентни душеци имаат јадро од мемориска пена што ќе ја зафати водата и ќе ги заштити вашите подови, подобрувајќи го секојдневното искуство со четири нозе со меко, амортизирано чувство под нозете.
SKU: 22290-GFN
    bottom of page