top of page
Легендарно OAKED Fleece Blanket Arctic Pro (50" X 60")

Легендарно OAKED Fleece Blanket Arctic Pro (50" X 60")

$90,75Price
Подарете подарок со кој ќе се гушкаат кога ќе го персонализирате ова пријатно ќебе од руно! Совршена големина за гушкање на каучот или за загревање на настани на отворено, овие ќебиња од руно имаат обрабени рабови и се испечатени на едната страна. Направено од 100% полиестер кадифен материјал. Димензии 50"x60".
SKU: PRT-GEN-ASG56S-GFN
    bottom of page