top of page
OAKED Внатрешна табла за пченкарна дупка на маса

OAKED Внатрешна табла за пченкарна дупка на маса

$208,50Price
Оваа десктоп игра со пченкарна дупка е одлична за кога не можете сосема да стигнете до задната врата Карактеристики: Не е потребно склопување Големината е 5" x 10", со дупка од 1,5" лоцирана 2 1/8" од врвотВклучува 8 кеси од една инчи (4 од секоја боја).
SKU: 016_03_6573345-GFN
    bottom of page