top of page
Легендарна простирка за капење од микрофибер OAKED (34" X 21")

Легендарна простирка за капење од микрофибер OAKED (34" X 21")

$65,50Price
Оваа матица за капење од микрофибер е совршен додаток на секоја бања. Со димензии 34 инчи на 21 инчи и изработен од микрофибер материјал со врвен квалитет, обезбедува мека и удобна површина за вашите стапала со цврст полиестерски грб.
SKU: PRT-GEN-SRB213-GFN
    bottom of page