top of page
OAKED портокалова топка за пинг-понг (пакет од 6)

OAKED портокалова топка за пинг-понг (пакет од 6)

$39,00Price
Постигнете голем резултат со ова пакување од 6 портокалови топчиња за пинг-понг и пинг-понг направени по мерка. Тие се одлични како подароци за добредојде, специјални настани или дури и за канцелариски натпревар во пинг-понг! Официјален USATT 40mm, беспрекорен топче за пинг-понг со 1 ѕвезда од 2,7 грама.
SKU: 49060-orange-GFN
    bottom of page