top of page
бели топчиња за пинг-понг ОКЕД (пакет од 6)

бели топчиња за пинг-понг ОКЕД (пакет од 6)

$39.00Price
Постигнете голем резултат со овој пакет од 6 топчиња за пинг-понг и пинг-понг направени по мерка. Тие се одлични како подароци за добредојде, специјални настани или дури и за канцелариски натпревар во пинг-понг! Официјален USATT 40mm, беспрекорен топче за пинг-понг со 1 ѕвезда од 2,7 грама.
SKU: 49060-white-GFN
    bottom of page