top of page
OAKED Јога мат

OAKED Јога мат

$161,75Price
Патосниците од велур се сметаат за наше „најеколошки“ изработени од природна гума. Дополнително, не содржи ПВЦ или други синтетички гуми, природната гума извлечена од дрвјата е одржлива и дава поголема амортизација на подлогата, овозможувајќи подобрено ракување со стисокот. Составени од 100% висококвалитетна површина од микрофибер велур, јога душеците се биоразградливи, а ткаенините се целосно меки и нежни за кожата. Дизајните се пренесуваат топлина на јога душеците, со помош на машина за пресување на топлина. Ова не дозволува речиси никакви ограничувања во однос на дизајнот, а можеме да правиме квалитет на фотографии и повеќе бои и дизајни.
SKU: yoga001-GFN
    bottom of page