top of page

Кажи здраво!

Добредојдовте во OAKED! Возбудени сме што одвоивте време да ни се обратите.

Во OAKED, нашата мисија е фокусирана на Еден чин на добрина секој ден. Ние веруваме дека малите дела на љубезност имаат моќ да направат голема разлика во светот и посветени сме на ширење љубезност и позитивност секаде каде што можеме.

Секогаш сме среќни да слушаме од нашите клиенти и поддржувачи, затоа не двоумете се да стапите во контакт со нас ако имате какви било прашања, коментари или повратни информации. Нашиот тим е посветен на обезбедување на најдобра можна услуга за клиентите, а ние ќе дадеме се од себе за да одговориме на вашите прашања навремено и корисно.

Ви благодариме за вашиот интерес за OAKED и за вашата поддршка на нашата мисија да го направиме светот пољубезно, помилосрдно место, еден чин на добрина во исто време.

Телефон

Повик-текст 310-312-8098

Е-пошта

Социјални медиуми

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • TikTok

8605 Санта Моника бул 327903
Западен Холивуд, CA 90069

Ви благодариме за поднесувањето!

Оригинал на Transparent.png

8605 Санта Моника бул 327903

Западен Холивуд, CA 90069

bottom of page