top of page

Во ОАКЕД веруваме во враќањето и правењето разлика. Затоа ветивме дека ќе донираме 10% од целиот наш профит на нашите ценети партнери, вклучувајќи го и water.org. Така, секој пат кога купувате кај нас, не само што се почестувате себеси со нешто посебно, туку придонесувате и да го направите светот подобро место.

bottom of page