top of page

Партнери и мрежа на сојузници

Поддршка на компании кои даваат приоритет на одржливоста, етичките практики и општествената одговорност. OAKED  го вети 10% од целата добивка за поддршка на нашите партнери подолу.

Sea and Sand view for Partnership between OAKED and Water.org
Дизајн без наслов (22).png

OAKED партнери со Water.org за да обезбеди Clean    _cc781905-5cde-ccde61905-300005-54000000005-5000000005-51000000005-500000000-540000000-31-1006005-30-31-1000022cde-3000-31-51-2000-31 5-5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_ _cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-5cde3b6505-31 5-5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_   _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_     _5-1953b30 d_   _cc781905-5cde-3194-bb3b -136bad5cf58d_   Вода и канализација

 

Придружете ни се во нашата мисија да шириме добрина и позитивност во светот со поддршка на работата на Water.org. OAKED вети дека ќе донира 2% од сите идни профити за мисијата на Water.org и донира 1.000 долари за да ја изразиме нашата посветеност на овој потфат. Направете разлика со купувањето на OAKED или донирајте директно додека дознаете повеќе за тоа како можете да направите разлика и да ни помогнете да создадеме свет каде што секој има пристап до безбедна вода и санитарни услови at  _cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-5cde3b6505-31 5-5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_   _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_     _5-1953b30 d_   _cc781905-5cde-3194-bb3b -136bad5cf58d_     _cc781905-5cde-31975cd_31950000000BB de-3194-bb3b-136bad5cf58d_  https:// вода.org/

waterorg_logoCMYK.jpg

771 милион луѓе - околу 1 од 10 - немаат пристап до безбедна вода; 1,7 милијарди - околу 1 од 4 - немаат пристап до тоалет. Water.org е посветен на менување на ова, зајакнување на семејствата преку пристап до прифатливи финансии и експертски ресурси за да ги направат решенијата за вода и тоалет во домаќинствата реалност. Water.org е меѓународна непрофитна организација која позитивно трансформираше милиони животи ширум светот со пристап до безбедна вода и канализација. Основана од Гери Вајт и Мет Дејмон, Water.org е пионер за финансиски решенија управувани од пазарот за глобалната криза со вода - рушејќи ги бариерите за да им даде на жените надеж, здравјето на децата и на семејствата светла иднина.

ХРАНАТА АМЕРИКА

Feeding America е најголемата добротворна организација која работи на ставање крај на гладот во САД. Соработуваме со банки за храна, остава за храна и локални програми за храна за да им донесеме храна на луѓето кои се соочуваат со глад. Ние се залагаме за политики кои создаваат долгорочни решенија за гладот.

Дознајте повеќе за нашата работа ›

Feeding American in partnership with OAKED
Image representing the partnership between St Jude Children's hospital and OAKED

Како едно семејство на Свети Јуда, нашата мисија е јасна: наоѓање лекови. Спасување на деца.® Кога ги споделувате нашите PSA, му помагате на Свети Јуда да го води начинот на кој светот го разбира, третира и победува детскиот рак и други болести опасни по живот. Бидејќи најголемиот дел од нашето финансирање доаѓа од индивидуални поддржувачи, семејствата никогаш не добиваат сметка од Свети Јуда за лекување, патување, сместување или храна - за да можат да се фокусираат на помагање на своето дете да живее. И
Свети Јуда ги споделува достигнувањата што ги прави, така што секое дете зачувано во Свети Јуда значи дека уште илјадници деца можат да се спасат низ светот и во вашата заедница. Свети Јуда нема да запре додека ниту едно дете не умре од рак. 

Секое дете заслужува шанса да го живее својот најдобар живот и да го слави секој момент. Кога го поддржувате Свети Јуда, помагате да им ја дадете таа шанса на децата со рак ширум светот. Заедно, можеме да спасиме повеќе животи.

ЧУВСТВУВАТЕ ДЕКА ТРЕБА ДА БИДЕТЕ ТУКА?

Дали сте заинтересирани за партнерство со OAKED за промовирање на љубезност и позитивност во светот? Контактирајте не денес за да дознаете повеќе за нашата мисија и како можеме да работиме заедно за да направиме разлика. Ние секогаш бараме компании со истомисленици да ни се придружат во нашата мисија да создадеме пољубезен, посочувствителен свет.

bottom of page