top of page

Комплет за љубезност OAKED

Комплетот OAKED Kindness е повеќе од само збирка предмети - тој е внимателно изработен сет на алатки кои ќе ви помогнат да направите разлика во светот. Ние веруваме дека малите дела на љубезност можат да имаат големо влијание, и затоа секој Kitness Kit вклучува два комплетни комплети за хигиена кои можете да ги донирате на оние на кои им е потребна или оние кои се погодени од природни катастрофи. Секој комплет содржи 11 предмети на потреба. Можете да ги дадете во засолништа, цркви, Црвен крст или други центри за донации, знаејќи дека правите вистинска разлика во нечиј живот.

Но, тоа не е сè - комплетот за љубезност вклучува и три до пет специјални предмети што можете да ги споделите со оние околу вас за да ширите љубезност. Без разлика дали се работи за рачно напишана белешка, мал подарок или само насмевка и љубезен збор, овие предмети ќе ви помогнат да го разубавите нечиј ден. И за да бидете инспирирани и мотивирани, секоја претплата на Kindness Kit доаѓа со ексклузивен пристап до нашиот неделен онлајн билтен, „Катчето на ОАКЕД и љубезноста“. Секој билтен е исполнет со идеи за дела на љубезност и инспиративни приказни на луѓе кои прават разлика во светот.

Во OAKED, нашата мисија е да шириме добрина и да го направиме светот подобро место. Ние веруваме дека секој има моќ да има позитивно влијание, а нашиот комплет за љубезност е само еден начин на кој работиме кон таа цел. Па зошто да не ни се придружите на ова патување? Со комплетот OAKED Kindness, можете да направите разлика во нечиј живот и да ширите добрина каде и да одите.

bottom of page