top of page

Предизвик за корпоративна љубезност на OAKED

Барате уникатно и значајно искуство за градење тим за вашата компанија? Не гледајте подалеку од корпоративниот настан на ОАКЕД!

Нашиот настан предизвикува различни тимови на компанијата да смислат план и да извршат подарување на 7 пликови со различна сума пари во нив на непознати лица. Целта е да ги дадеме сите и да видиме кој тим може да ги убеди странците да бидат љубезни да платат напред. Финтата е во тоа што на првото лице му се нуди или 1 плик или можност да додаде уште еден коверт во магацинот и да го плати на следната личност. Веруваме дека вистинскиот победник на овој настан за градење тим е самата љубезност и позитивното влијание што таа го има врз светот. Сепак, сакаме да го препознаеме победничкиот тим и нивните силни страни. Дали тоа ќе биде продажниот тим со нивното брзо размислување и убедливи тактики? Или инженерите со нивното стратешко планирање? Можеби директорите ќе блеснат со нивните лидерски вештини, или човечките ресурси со нивните меѓучовечки способности. Без разлика кој ќе победи, сите ние победуваме со ширење љубезност и правење разлика во животите на луѓето.

Предизвикот за корпоративно градење тим заснован на давање дава единствена можност за членовите на тимот да се здружат и да работат кон заедничка цел од која има корист и компанијата и заедницата. Негува тимска работа, соработка и креативност, бидејќи тимовите смислуваат план успешно да ги подарат пликовите на странци. Предизвикот, исто така, ги промовира вредностите на љубезност, великодушност и емпатија, додека учесниците се ангажираат со поединци на кои им е потребна и го плаќаат тоа напред. Компанијата има корист од позитивната изложеност и можностите за брендирање што ги нуди платформата OAKED, како и задоволството од позитивното влијание во заедницата. Генерално, предизвикот промовира позитивна култура на работното место и остава трајно влијание на учесниците и заедницата. OAKED обезбедува целосно пишување, медиумско објавување и видео на платформите на OAKED за ваша сопствена реклама доколку сакате. Плус, обезбедуваме OAKED пликови, опрема и пакети со шверц, избрани од секоја компанија.

Цените за ова уникатно искуство за градење тим се засноваат на избраните опции и големината на компанијата, почнувајќи од 500 долари. Контактирајте не денес за да го закажеме вашиот корпоративен настан за давање и да направиме разлика во вашата заедница додека го зајакнуваме вашиот тим!

Image by krakenimages

„Еден чин на добрина исфрла корени во сите правци, а корените никнуваат и создаваат нови дрвја“. - Амелија Ерхарт

Image by Cherrydeck

„Изврши случаен чин на љубезност, без очекување награда, безбеден знаејќи дека еден ден некој може да го стори истото за тебе“. - Принцезата Дијана.

Image by John Schnobrich

„Љубовта и добрината никогаш не се трошат залудно. Тие секогаш прават разлика. Тие го благословуваат оној што ги прима, и те благословуваат тебе, давателот“. — Barbara De Angelis 

Oaked Corporate Kindness Challenge

„Мислам дека веројатно љубезноста е мојот број еден атрибут кај човечкото суштество. Ќе го ставам пред било која од работите како храброст или храброст или великодушност или било што друго“. —Roald Dahl. 

Image by Brooke Cagle

„Добрината е јазик што глувите можат да го слушнат, а слепите да го видат“. - Марк Твен

Image by Smartworks Coworking

„Човечката љубезност никогаш не ја ослабнала издржливоста ниту ги омекнала влакната на слободниот народ“. - Френклин Д. Рузвелт.

bottom of page