top of page
Шише за вода со вакуум изолација OAKED 25 Oz

Шише за вода со вакуум изолација OAKED 25 Oz

$63,75Price
Издржлива вакуумска конструкција од не'рѓосувачки челик со двојни ѕидови со бакарна изолација, која овозможува вашиот пијалок да остане ладен до 48 часа и топол најмалку 12 часа. Конструкцијата исто така спречува кондензација на надворешната страна на шишето. Во тренд, издржлива облога во прав. Капак со завртка од нерѓосувачки челик, отпорен на истурање, со интегрирана слама и издржлива рачна јамка од нерѓосувачки челик. Широк отвор за удобно полнење и истурање. Совршено за коцки мраз. Одговара на повеќето стандардни држачи за чаши за автомобил. Карактеристики: Држи 25 oz. Забелешка: Не се препорачува пиење топли пијалоци со слама. Отстранете го капакот за да дозволите пијалокот да се излади.
SKU: 1600-36-GFN
    bottom of page