top of page
Блендер OAKED Женска исечена виндјакна

Блендер OAKED Женска исечена виндјакна

$58,00Price
Пешачете со стил без дождот да ви пречи - оваа исечена ветробранска заштита е лесна, водоотпорна и погодна за секаков вид авантура. Карактеристиките вклучуваат џебови со странични пресеци, мрежеста облога што дише и прилагодливи жици за влечење на хаубата и половината за поддршка на сите ваши стилски изгледи на отворено.

• 100% полиестер
• Мрежеста облога што дише, ја намалува статичноста
• Водоотпорен
• Еластични манжетни
• Прилагодливи жици за влечење на хаубата и половината
• Преден дел со полупатент
• Странични џебови
• Празен производ добиен од Кина

Овој производ е направен специјално за вас веднаш штом ќе направите нарачка, поради што ни треба малку повеќе време да ви го доставиме. Правењето производи на барање наместо на големо помага да се намали хиперпродукцијата, затоа ви благодариме што донесовте внимателни одлуки за купување!


    bottom of page