top of page
OAKED внатрешна/надворешна перница (18" X 18")

OAKED внатрешна/надворешна перница (18" X 18")

$38,75Price
Оваа прекрасна перница е совршена за секоја соба во домот или засенчен надворешен простор или двор покрај базен. Овие перничиња се инхерентно отпорни на мувла и вода. Направено од преден полиестер. Димензии 18"x18".
SKU: PRT-GEN-SLPGC8-GFN
    bottom of page