top of page
OAKED 2023 Поп црна сјајна кригла во боја

OAKED 2023 Поп црна сјајна кригла во боја

$14,00Price
Овој суштински шкаф е цврст, елегантен и совршен за вашиот утрински java или попладневен чај.

• Керамика
• Димензии на кригла од 11 oz: висина - 3,85" (9,8 см), дијаметар - 3,35" (8,5 см)
• Димензии на кригла од 15 oz: висина - 4,7" (12 см), дијаметар 3,35" (8,5 см)
• Сјајна завршница
• Може да се мие во микробранова и машина за садови

Овој производ е направен специјално за вас веднаш штом ќе направите нарачка, поради што ни треба малку повеќе време да ви го доставиме. Правењето производи на барање наместо на големо помага да се намали хиперпродукцијата, затоа ви благодариме што донесовте внимателни одлуки за купување!    bottom of page