top of page
Премиум машка маичка во тешка тежина OAKED 2023 Color Pop

Премиум машка маичка во тешка тежина OAKED 2023 Color Pop

$30,00Price
Сакате чај на оваа маичка? Цврстата памучна ткаенина има меко чувство и структуриран крој. Висококвалитетно и издржливо, тоа е многу повеќе од основната основна на вашата гардероба.

• 100% исчешлан со прстенест памук
• Charcoal Heather и Carbon Grey е 60% памук и 40% полиестер
• Тежина на ткаенина: 6,5 oz/yd² (220 g/m²)
• 20 синглови
• Редовно вклопување
• Странична конструкција
• 1 × 1 ребро кај јаката
• шиење со една игла 7/8″
• Празен производ добиен од Пакистан

Овој производ е направен специјално за вас веднаш штом ќе направите нарачка, поради што ни треба малку повеќе време да ви го доставиме. Правењето производи на барање наместо на големо помага да се намали хиперпродукцијата, затоа ви благодариме што донесовте внимателни одлуки за купување!    bottom of page