top of page
Комплет за љубезност OAKED

Комплет за љубезност OAKED

$25,00 Regular Price
$15,00Sale Price

Комплетот OAKED Kindness е повеќе од само збирка предмети - тој е внимателно изработен сет на алатки кои ќе ви помогнат да направите разлика во светот. Ние веруваме дека малите дела на љубезност можат да имаат големо влијание, и затоа секој Kitness Kit вклучува два комплети за хигиена за нега што можете да ги донирате на оние на кои им треба или погодени од природни катастрофи, секој содржи 11 предмети на потреба. Можете да ги дадете во засолништа, цркви, Црвен крст или други центри за донации, знаејќи дека правите вистинска разлика во нечиј живот.

Но, тоа не е сè - комплетот за љубезност вклучува и три до пет специјални предмети што можете да ги споделите со оние околу вас за да ширите љубезност. Без разлика дали се работи за рачно напишана белешка, мал подарок или само насмевка и љубезен збор, овие предмети ќе ви помогнат да го разубавите нечиј ден. И за да бидете инспирирани и мотивирани, секој Kitness Kit доаѓа со неделен билтен исполнет со идеи за дела на љубезност и инспиративни приказни за луѓе кои прават разлика во светот.

Во OAKED, нашата мисија е да шириме добрина и да го направиме светот подобро место. Ние веруваме дека секој има моќ да има позитивно влијание, а нашиот комплет за љубезност е само еден начин на кој работиме кон таа цел. Па зошто да не ни се придружите на ова патување? Со комплетот OAKED Kindness, можете да направите разлика во нечиј живот и да ширите добрина каде и да одите.

Price Options
One-time purchase
$15,00
Monthly Kindness Kit
Spread Love Monthly & Save 20%
$12,00every month until canceled
Bi-Monthly Kindness
Every Other Month, Make It Count & Save 15%
$12,75every 2 months until canceled
Quarterly Kindness
Seasons of Kindness Save 10%
$13,50every 3 months until canceled
Bi-Annual Kindness
Twice the Kindness, Twice the Joy & Save 5%
$14,25every 6 months until canceled
    bottom of page