top of page
OAKED со долги ракави опремена екипа

OAKED со долги ракави опремена екипа

$40.00Price
Оваа супер-мека кошула за екипаж е добар избор ако барате класична маица со долги ракави.

• 100% исчешлан памук
• Тежина на ткаенина: 4,3 oz/yd² (149,2 g/m²)
• 32 синглови
• Ткаенина испрани
• Поставување 1 × 1 бебешка јака ребра
• Искинете ја етикетата
• Празен производ добиен од Никарагва или Камбоџа


Овој производ е направен специјално за вас веднаш штом ќе направите нарачка, поради што ни треба малку повеќе време да ви го доставиме. Правењето производи на барање наместо на големо помага да се намали хиперпродукцијата, затоа ви благодариме што донесовте внимателни одлуки за купување!


    bottom of page