top of page
OAKED перница на тркалезно под (30" X 30")

OAKED перница на тркалезно под (30" X 30")

$116,75Price
Со овие прекрасни подни перници, кому му требаат столици? Оваа тркалезна подна перница е преполнета и има зашиен крст во средината за контура на лицето. Материјалот е полиестерски твил. Димензии 30"x30".
SKU: PRT-GEN-SFPR30-GFN
    bottom of page