top of page
Стејпл OAKED Женски Racerback резервоар

Стејпл OAKED Женски Racerback резервоар

$24,00Price
Овој резервоар со тркачки бек е мек, лесен и одговара на формата, со ласкав крој и необработени рабови за напнат допир.

• 50% полиестер, 25% исчешлан со прстенести памук, 25% вискоза
• Тежина на ткаенина: 4,2 oz/yd² (142 g/m²)
• 32 синглови
• Ткаенината се пере за да се намали собирањето
• Необработени рабови на рабовите
• Празен производ добиен од Хаити или Никарагва

Овој производ е направен специјално за вас веднаш штом ќе направите нарачка, поради што ни треба малку повеќе време да ви го доставиме. Правењето производи на барање наместо на големо помага да се намали хиперпродукцијата, затоа ви благодариме што донесовте внимателни одлуки за купување!
    bottom of page