top of page
Пинг-понг лопатка од дрво и гума OAKED (единечно)

Пинг-понг лопатка од дрво и гума OAKED (единечно)

$217.00Price

Постигнете голем резултат со оваа палка за пинг-понг и пинг-понг направен по нарачка. Одличен е како подарок за добредојде, за посебен настан или дури и за канцелариски натпревар во пинг-понг! Направено од дрво и гума.

SKU: hmp_uspongbat-GFN
    bottom of page